Je bent niet ingelogd. Log in of registreer je

Algemene regels

Ga naar beneden  Bericht [Pagina 1 van 1]

1 Algemene regels op zo nov 11, 2018 9:17 pm

Admin


Admin
Hoi nieuwe (en oude) leden!
Fijn dat je even een kijkje bij de regels komt nemen. Om het forum zo soepel en prettig mogelijk te laten zijn, zijn er een aantal regels die als richtlijn voor gedrag dienen.

ALGEMEEN
- Je dient respectvol met je medeschrijvers om te gaan. Ruzie maken is menselijk maar los dit zoveel mogelijk met zijn tweeën op en vecht dit niet uit op het forum. Mocht je er niet uitkomen wil een moderator uiteraard even meehelpen en denken.
- Schelden naar personen en haatdragende/racistische opmerkingen zijn niet toegestaan.
- Het forum dient zoveel mogelijk voor 12 jaar & ouder te zijn. Let hier dus op bij het plaatsen van berichten.
- Gebruik ABN in je berichten. Leestekens maken dat het prettiger is om naar een bericht te kijken en het wordt gewaardeerd als je een bericht niet eerst hoeft te ontcijferen.
- Plaats geen beeldmateriaal die voor anderen als schokkend kunnen worden ervaren. Als je niet zeker bent over de shockfactor van een afbeelding, raadpleeg een moderator of plaats de afbeelding niet.
- Je accountnaam is de naam van je personage! (Voor + achternaam), mocht je dit verkeerd hebben ingevuld kan deze aangepast worden door de Admin.
- Er zit geen maximum op het aantal accounts dat je mag hebben. Het is uiteraard wel leuk voor je tegenspelers als je je accounts actief kan houden.

RPG
Beeldmateriaal
- Het is bijna onmogelijk om beeldmateriaal te vinden van bekende artiesten/acteurs die 'stock' zijn. Het gebruik hiervan wordt om deze reden niet afgestraft maar wel wordt geadviseerd om aan elke afbeelding je eigen 'twist' te geven.
- Afbeeldingen van karakters mogen niet geweldadig of seksueel getint zijn. Hou de afbeeldingen ook safe for work!
- Gebruik geen beeldmateriaal van een andere RPG'er. Als iemand zijn tijd/moeite heeft gestoken in het nabewerken van afbeeldingen mag je deze niet zonder toestemming gebruiken, ongeacht of deze persoon wel of niet op deze site zit. Iets wat voor jou gemaakt is mag je uiteraard wél gebruiken.
- Gebruik afbeeldingen niet waar personen op staan die hier geen toestemming voor hebben gegeven. (Denk hierbij aan foto's van willekeurige mensen op Facebook).
- De maximale grootte van een avatar is 150px breed en 200 px hoog.
- De afbeelding in het onderschrift mag maximaal 500px breed en 150px hoog zijn.


Schrijfmateriaal
- Het bedenken van een origineel karakter wordt aangemoedigd. Probeer dit echter wel zo realistisch mogelijk te houden. Je karakter is niet de beste/geweldigste van de wereld.
- Ook drama is in orde. Maar hier geldt ook: houd het zoveel mogelijk realistisch.
- Denk erom dat je kan schrijven met jonge mensen. Geef een triggerwarning als je denkt dat het een gevoelig onderwerp betreft of schakel de hulp van een moderator in.

http://horsehome.actieforum.com

Terug naar boven  Bericht [Pagina 1 van 1]

Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum