Je bent niet ingelogd. Log in of registreer je

Uitleg RPG en verhaallijn HorseHome

Ga naar beneden  Bericht [Pagina 1 van 1]

1 Uitleg RPG en verhaallijn HorseHome op zo nov 18, 2018 7:28 pm

Admin


Admin
Hallo en bedankt voor het aanklikken van de uitleg over de RPG. Hier probeer ik zo kort en bondig mogelijk uit te leggen wat er hier van de spelers verwacht wordt.

Verhaallijn

In HorseHome vormen alle topics één universum/wereld. Dit betekent dat wat er met je karakter in het ene topic gebeurd, nog het volgende topic geldt. Breekt bijvoorbeeld jouw karakter in maart zijn been dan heeft hij er in april nog last van. Ontmoet jouw karakter een leuk persoon in het voorjaar, dan kent hij deze in de zomer nog steeds.
Hierdoor moet je soms wat verhaallijnen uitdenken. Als je medespelers zoekt voor gebeurtenissen in het verhaal van je karakter, kan je dit vragen. Dit kan in dit topic.


Over HorseHome
De enige vaste verhaallijn die er in HorseHome is, is dat de stad veel om paarden draait. Het is een stad waar veel mensen te vinden zijn die iets met paarden te maken hebben. Dit betekent dat er veel stallen en maneges zijn en veel paardeneigenaren.

Maneges & Stallen
Doordat HorseHome erg paardgericht is kan je ervoor kiezen om je aan te sluiten bij een manege of stal. Momenteel is er alleen de Oakland Stables maar bij interesse om zelf een stal of manege op te richten kun je in dit topic terecht om je voorstel voor een stal te doen.

Karakters
Paarden
Het is toegestaan om een paard als karakter te hebben. Wanneer je kiest om een paard te spelen kunnen mensen je niet verstaan en is het alleen mogelijk om onderling met paarden 'te praten'. Je kunt als paard wel gewoon een topic met een mens hebben maar je zult aangewezen zijn op de communicatie met lichaamstaal.

Mensen
Menselijke karakters hebben een naam [voor + achternaam] en een faceclaim nodig. Een faceclaim kan maar een keer gekozen worden. (Tenzij in overleg de faceclaim door twee mensen gekozen is.)
In dit topic kan je terugvinden of je faceclaim al bezet is door iemand.


Bij eventuele vragen of onduidelijkheden, stel ze gerust! Ook zijn suggesties altijd welkom.

http://horsehome.actieforum.com

Terug naar boven  Bericht [Pagina 1 van 1]

Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum